Во десниот дел од страната се наоѓа линк "Регистрирај се".
Регистрацијата започнува со притискање на линкот "Регистрирај се".
step1

Одкако ке го притиснете линот "Регистрирај се", апликацијата ве носи на следниот чекор.
Тука треба да го одберете вашето корисничко име, лозинка и да внесете валидна e-mail адреса.
Лозинката мора да е со минимална должина од 5 карактери (букви, броеви, специјални знаци).
Внесете валидна email адреса бидејки откако ке го комплетирате овој чекор, ке добиете email со цел да ја комплетирате регистрацијата.
Доколку сакате да бидете член на нашата страна потребно е да ги прочитате условите за користење и да се согласите со истите.
Откако ке ги внесете сите потребни податоци потребно е да стиснете на копчето "Потврди"
step1
Пример за пополнети податоци:
step1

Доколку регистрацијата е усшена ке се појави порака која ве известува да го проверите вашиот email со цел да ја комплетирате регистрацијата
step1

Најавете се на вашиот email и следете ги упатствата.
На некои email сервери пораката стигнува во Spam наместо во Inbox. Доколку немате добиено порака во inbox проверете ги Spam пораките.
Доколку во пораката нема линк кој можете да го кликнете, потребно е да направите copy на адресата за регистрација и да ја внесете во address bar во вашиот прелистувач.
Адресата треба да биде во следниот формат:
http://www.internetpartija.com/Default.aspx?Token=mf__rvea8__uxd__zafe%2bee__jqkwk__z5__w%3ka__z3y__x%2frr__a__z__yk1q9bs%3d

Доколку предходниот чекор е успешно завршен треба да се отвори следната стрна:
step1
Потебно е да ги внесете вашите податоци и да одберете зачувај

Доколку зачувувањето е успешно ке добиете порака:
step1

Доколку ја добиете предходната порака, вие веќе сте регистриран на системот.
Иницијално сите податоци кои ги внесувате се видливи од страна на сите најавени корисници на системот.
Доколку сакате да ја дефинирате видливоста на информациите потребно е да одберете "Мој Профил" во десниот дел на страната под секцијата "Поставувања"
step1

Доколку го направите предходниот чекор ке ви се отвори повторно вашиот профил, но сега ке бидете во можност да ја поставите видливоста на вашите податоци.
step1
По зачувување на податоците ке ја добиете следната порака:
step1
Промената на видливоста на податоците како и на самите податоци можете да ја направите повеќе пати.

По зачувувањето на промените притиснете на "Дома" од менито (во горниот дел на страната) за да ги видите промените како што се боја на позадината или пак сликата од профилот.
step1
It has brought the Grant a slightly mysterious yet cool aura, which makes it an replica watches sale for them with an for active lifestyle. From the sports bar to the corporate boardroom, the replica watches Fossil Grant Chronograph Quartz FS5214 Men's Watch enjoys a free access. fake breitling is an ideal piece to wear when creating positive impressions matter. Fitting a broad range of social contexts, its rich brown leather strap, off-white dial and dull gun-metal finish of the replica watches uk case brings a striking range of contrasts that never stop to amaze. Add to it the punctuated Roman numerals and the hublot replica uk classic touch reaches completion and the rolex replica sale Grant bestows everything for the times you need to be recognized as the best-dressed person around.