Најава
 
 
Немаш корисничко име? Регистрирај се!
Како да се зачленам?
Ја заборавив лозинката

Гласање за ИП членови од Група

Почнува за:


Гласање за ИП Општина:

Почнува за:


Гласање за ИП град Скопје

Почнува за:


Гласање за ИП Изборна Единица

Почнува за:


Гласање за ИП Македонија

Почнува за:


Добредојдовте


Интернет партија на IT.com.mk

Содржината можете да ја погледнете на следниот линк:

www.it.com.mk/internet-partija-na-makedonija/

Прочитај повеќе...


Интернет партија на ТВ Алфа


Определени да бидат неопределени

 Определени да бидат неопределени

Многу граѓани денес се политички неопределени и нивниот број секојдневно се зголемува благодарение на застојот на демократските процеси во Р.Македонија .Постоечките политички партии ги ,,бетонираа,, своите позиции и своите раководства ( читај лидери) ,затворени се за граѓаните ,дозволуваат по некој нов да се појави но колку да се замачкаат очите на јавноста. Владее безидејност како да се продолжи понатаму.

Прочитај повеќе...


Интернет партија зошто

Интернет Партија на Македонија зошто?

За да се регистрира  политичка  партија во Р.Македонија потребно е најмалку 1000 граѓани на Р.М. да го дадат својот потпис за основање,а како најлесно да се информираат граѓаните за формирање на една партија ,за нејзините цели,програмата,предлог Статутот и друго,ако не преку Интернет.

Прочитај повеќе...


Технологија и демократија

 

Технологија и демократија

 

Во текот на целата човекова историја демократијата и технологијата се тркале,испреплетувале,заостанувале и оделе паралелно една во однос на друга.

Уште од самиот почеток на светот развојот на човештвото зависело од технолошкиот развој,односно од алатките кои биле употребувани во секојдневниот живот. На почетокот пред  човекот да касне од плодот на дрвото на знаењето –јаболкото односите меѓу луѓето се средувале со гола сила.

Прочитај повеќе...